Din båtförsäkring kan vara ännu bättre än du tror!

Majoriteten av dagens bilägare omfattas av någon typ av vägassistans via sin försäkring eller serviceverkstad. På samma sätt anser många försäkringsbolag att assistans på sjön ska ingå i båtförsäkringen. 

Detta för att du som båtägare ska få professionell och snabb hjälp om oturen är framme.

Med ett nätverk av cirka 550 assistansbåtar och ett samarbete med närmare 150 välrenommerade marinor och varv, är hjälp aldrig långt bort. Om oturen är framme kan du känna dig trygg att en erfaren assistansskeppare kommer för bogsering eller felavhjälpning på plats. Många problem kan dessutom lösas per telefon eller VHF genom support från en specialist inom Sjöassistans omfattande nätverk. Det kan till exempel vara en båtmekaniker på ett varv eller en motorerfaren skeppare. En bra båtförsäkring handlar ju just om detta, att du ska känna dig trygg och få hjälp om oturen är framme. Med en båtförsäkring där Sjöassistans ingår kan du alltid känna dig trygg om du får problem med din båt.

Idag har 170 000 båtägare i Sverige Sjöassistans, och merparten av dessa via sitt försäkringsbolag. Anledningen är enkel: oavsett var, när eller hur din båt har blivit obrukbar så kan du känna dig trygg. Vi kommer!

Se över din båtförsäkring. Den kan vara ännu bättre än du tror.

 

Sjöassistans samarbetar med följande försäkringsbolag.
För att veta om Sjöassistans ingår i just din försäkring, kontakta ditt försäkringsbolag.

 

Kom ihåg att vid fara för liv ska du alltid ringa 112 eller sända nödanrop på VHF, kanal 16.